Ще започнеш ли новия живот сега?

Започвам! 

Тренирай при нас!

Всички в „ГЕО“ Фитнес, вярваме че, тренировките във фитнес залите помагат да се чувстваме по-щастливи и работоспособни. Движението е основното занимение, което освобождава натрупания стрес от ежедневието.

Тренировките в залите се превръщат във все по-неизменна част от ежедневието на съвременните хора, независимо от областа в която се изявяват и работят.

Здравето няма цена и всеки който започне да тренира го разбира.

Ние в „ГЕО“ Фитнес сме се погрижили да Ви предоставим подходящи условия за вашата тренировка – разполагаме с вентилационна система, осигуряваща приток на чист въздух, също така и климатик, който се използва през всички сезони на годината.

В нашият фитнес може да намерите и протеинов бар, предлагащ и богат набор от хранителни добавки. Всичко това е с цел вашият комфорт, докато поддържате хубав и здравословен живот!

Фитнесът се намира на на ул. Цар Освободител № 69! Очакваме ви през цялата седмица, от понеделник до петък между 07:00 и 22:00, в събота от 09:00 до 20:00 и в неделя от 10:00 до 18:00!

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*